Kundmottagare / arbetsledare verkstad


Vi söker dig

som vill bli en del av vårt team och tillsammans med oss göra våra kunder nöjda och glada! 

För att trivas i rollen bör du ha ett högt kundfokus, gilla varierande arbetsuppgifter där det krävs en förmåga att hålla många bollar i luften. Du bör ha en god kommunikativ förmåga samt en förmåga att lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete. 

Vi söker dig om är positiv, gillar att samarbeta och vill ha roligt på jobbet tillsammans med oss - en stor vikt kommer därför att läggas vid din personlighet. 

Om oss

BilCity i Bollnäs AB har en gedigen erfarenhet av branschen. Vi är auktoriserade återförsäljare av Opel, förutom Opel servar vi även Saab, Fiat Professionell och Chevrolet ambulanser. Företaget har funnits i befintlig tappning sedan 1991. Vi är i dagsläget ca 10 anställda. 

Tjänstebeskrivning

Som kundmottagare hos oss är du företagets ansikte utåt och spindeln i nätet. Du fungerar som ett bollplank i tekniska frågor, men det är inte tvunget att du själv besitter tekniskt kunnande i någon större utsträckning. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder för service och reparationer, ta emot och lämna ut bilar, fördela ut arbeten på våra mekaniker samt prissätta jobb och kommunicera detta till våra kunder. Du kommer även att ta betalt av våra kunder samt ha ansvar för verkstadens fakturering. Du kommer räkna på skador och skicka kalkyler till de försäkringsbolag som vi har ett samarbete med. Datorn är ditt främsta arbetsverktyg, så god datorvana är en förutsättning. Tillsammans med dina kollegor planerar och ansvarar ni för en optimerad drift och produktivitet på verkstaden. 

Kvalifikationer

Vi kräver B-körkort. Utöver det bör du ha goda administrativa färdigheter, god dator- och systemvana. 

Du talar och skriver svenska mycket väl, samt har goda kunskaper i engelska. 

Ansökan

Skicka in din ansökan snarast då urval kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 8/4. 

Ansökan mailas till: hanna.savenas@bilcitybollnas.se

Eventuella frågor besvaras av Hanna via mail eller på telefon: 0278-13772 

Varmt välkommen med din ansökan!
Följ oss på